دیجیتال مارکتینگ

توضیح پاره ای از نکات بازاریابی آنلاین

دیجیتال مارکتینگ

توضیح پاره ای از نکات بازاریابی آنلاین

۲ مطلب در آبان ۱۳۹۸ ثبت شده است

موبایل مارکتینگ یا بازاریابی موبایلی ( Mobile Marketing ) استراتژی بازاریابی دیجیتالی چند کاناله‌ای است که هدف آن دستیابی به مخاطبان هدف در تلفن‌های هوشمند ، تبلت‌ها و سایر دستگاه‌های همراه آن‌ها ازطریق وب‌سایت‌ها ، ایمیل ، SMS و MMS ، رسانه‌های اجتماعی و اپلیکیشن‌ها است.
تلفن همراه شیوه‌ی تعامل مردم با برندها را دگرگون کرده است.امروزه تمام کارهایی را که می‌توان با رایانه‌ رومیزی انجام داد، در دستگاه‌های همراه هم در دسترس هستند.
انجام تمام کارهایی مانند مشاهدهٔ ایمیل‌ها ، بازدید از وب‌سایت و خواندن مطالب، در صفحه‌ نمایش کوچک دستگاه‌های همراه نیز امکان‌پذیر است.
جالب است بدانید که ۸۰٪ کاربران اینترنت ، گوشی هوشمند دارند.
چرا موبایل مارکتینگ اهمیت دارد؟
پلتفرم‌های موبایل مانند گوشی‌های هوشمند و تبلت‌ها تا۶۰٪ از زمانی را که کاربران در ایالات متحده در رسانه‌های دیجیتالی می‌گذرانند ، میزبانی می‌کنند.

گوگل اعلام کرده است که از پایان سال ۲۰۱۵ میزان جستجو با گوشی‌های تلفن همراه از تعداد جستجوهایی که توسط رایانه‌های رومیزی انجام می‌شود ، فراتر رفته است.

برای تبلیغات موبایلی مؤثر ، به درک مخاطبان خود ، طراحی محتوا با درنظر داشتن پلتفرم‌های موبایل مارکتینگ چیست و چرا اهمیت دارد و استفاده‌ راهبردی از بازاریابی SMS/MMS و اپلیکیشن‌های موبایل نیاز دارید.

 

استفاده از SMS و MMS در بازاریابی موبایلی یا ( Mobile Marketing )
SMS و MMS از کانال‌های بسیار قدرتمند در بازاریابی موبایلی هستند که پیام‌های تبلیغاتی را مستقیما در اختیار کاربران موبایل قرار می‌‌دهند.
نکات استفاده از SMS

همچنین بررسی‌ها نشان داده پیغام متنیِ ارسال‌شده از طریق SMS یا پیام کوتاه ، ۸ برابر بیشتر در جذب توجه مخاطب اثر دارد.در آمریکا ۵۰ درصد مشتریان ، خریدهای خود را براساس SMSهای دریافتی‌شان انجام می‌دهند.
ارسال SMS نوعی بازاریابی مستقیم است که در آن ارتباط بی‌واسطه از طریق موبایل با مخاطب برقرار می‌شود ؛ از این رو باید ملاحظاتی را در اجرای آن در نظر گرفت :

بهتر است پیام‌های متنی کمتر از ۱۶۰ کاراکتر تنظیم شوند.
جملات واضح و شفاف باشند و در آن‌ها از اختصارِ بیجا استفاده نشود.
متن پیام محترمانه باشد و فرستنده‌ی پیام برای مخاطب ، مشخص باشد.
در اینجا نیز CTA یا همان فراخوان مخاطب باید با مهارت خاصی در متن پیام تنظیم شود.

نکات استفاده از MMS
MMS یا پیام‌های چند رسانه ای راه دیگری برای برقراری ارتباط مستقیم با مخاطبان موبایل است.محتوای پیام‌های MMS ممکن است متن ، عکس ، ویدئو ، صوت ، GIF و… باشد.تنوع و گستره‌ وسیع امکانات در MMS ، باعث می‌شود بتوان پیام‌هایی اختصاصی برای برند ایجاد کرد.این پیام‌های اختصاصی سبب می‌شود پیام چند رسانه ای ، نسبت به سایر کمپین‌های بازاریابی ، در جایگاه برتری قرار بگیرد.پیام‌های ارسالی در این روش ، ذهن مخاطب را بیشتر درگیر می‌کند و کارایی آن ۲۰درصد بیشتر از SMS است.محتوای پیام‌ها در این روش ، هشت برابر بیشتر در رسانه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشته می‌شود.

نکات تکمیلی.....برای مطالعه مطلب کامل روی لینک زیر کلیک کنید...
موبایل مارکتینگ یا بازاریابی موبایلی چیست؟

  • امیر روزی طلب

به گفته‌ی جیسون شریر، بازی Ghost of Tsushima با تاخیر روبه‌رو شده است و تا اواخر سال ۲۰۲۰ منتشر نخواهد شد.

در کنار خبری که امروز منتشر شد مبنی بر تاخیر خوردن بازی مورد انتظار The Last of Us Part 2، جیسون شریر از سایت کوتاکو طبق آخرین اخبار بازی اعلام کرده است که بازی انحصاری دیگر پلی استیشن 4 یعنی Ghost of Tsushima نیز دچار تاخیر شده و تا پایان سال ۲۰۲۰ منتشر نخواهد شد.

شریر اعلام کرده است که طبق شنیده‌های او، بازی Ghost of Tsushima برای عرضه در اواخر سال ۲۰۲۰ برنامه‌ریزی شده است. این همان برهه‌ای از سال است که سونی قصد دارد کنسول نسل بعدی خود یعنی پلی استیشن 5 را عرضه کند. با این حال، شریر اطمینان داده است که Ghost of Tsushima همچنان برای پلی‌استیشن 4 منتشر خواهد شد. همچنین او اعلام کرد که این تاخیر صورت گرفته تحت تاثیر تاخیری است که بازی The Last of Us Part 2 شامل حالش شده است. توییت منتشر شده از شریر به شرح زیر است:

 

بازی Ghost of Tsushima هنوز تاریخ عرضه‌ای را برای عموم منتشر نکرده است؛ با این حال انتشار این بازی به اواخر سال ۲۰۲۰ موکول شده است. انتظار نداشته باشید که سازندگان این بازی را به اثری برای PS5 یا چیز دیگری تبدیل کنند، اما این بازی در ابتدا برای عرضه در نیمه‌ی نخست سال ۲۰۲۰ برنامه‌ریزی شده بود.

با در نظر گرفتن این قضیه که مدت زیادی است از بازی Ghost of Tsushima خبری منتشر نمی‌شود، تاخیر صورت گرفته منطقی به نظر می‌رسد. با این حال عرضه‌ی یک بازی بزرگ انحصاری برای پلی‌استیشن 4 آن هم در بازه‌ی زمانی‌ای که کنسول بعدی می‌خواهد عرضه شود، مساله‌ای عجیب است؛ اما از طرفی این اثر می‌تواند یکی از بازی‌هایی باشد که ویژگی پشتیبانی از بازی‌های نسل قبل پلی‌استیشن 5 را به رخ بکشد و شاید دلیل این تاخیر همین باشد. بنابراین کسانی که بازی Ghost of Tsushima را خریداری کرده‌اند و پلی‌استیشن 5 را نیز در اختیار دارند، می‌توانند به راحتی این بازی را روی کنسول جدید خود تجربه کنند.

تا زمان نگارش این خبر، هیچ تاریخ عرضه‌‌ای برای این بازی از سوی سونی اعلام نشده است اما به نظر می‌رسد که طی ماه‌های آینده اخبار زیادی از این اثر منتشر شود.

نظر شما راجع به تاخیر‌های اخیر بازی‌های بزرگ سونی چیست؟ آیا با عرضه‌ی PS5 در ارتباط هستند؟ نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

منبع : dualshockers

  • امیر روزی طلب